Wednesday, March 17, 2010

Feel 100%


Hampeh tul…. Aritu Ang g PSI… tau x PSI ni ape… hehehe… pustaka sri intan… ala tempat jual alat tulis tu… itu pn xtau ke… ok2… blk kisah nya… pegi nk cari novel tuk bg hadiah kat kak ipar Ang… da puas pilih2, pusing2… ternampak la buku FEEL 100%... ngan Xcited, gelojoh n lahak nya Ang ambik buku tu… n trus g bayar….


Novel Feel 100% ni adaptasi dari komik feel 100%... komik dia mmg best…. Tu la tergelojoh tu…. Da blk umah… smgat nk baca kan… buka je … trus EPISOD 10… ehhhh… apekehal buku ni?... nahhhh ko…. Ang beli jilid 3 da….. cehhhh… tu jilid last… jilid 1 n 2 tak baca…. Trus nk baca jilid 3 ke…. Hampeh tul… Xcited punya psl… trus ambik tanpa selidik dulu…. So kena beli jilid 1 n 2 dulu la… baru best baca…. Hmmmm……


p/s: blum baca lagi... x best baca kat tengah citer trus... kena dari awl br best....


2 comments:

  1. i tau apsal u excited!!!! kuang3x!!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha... yoe i ada komik dia... dari no 1 sampai last no 13... hahaha... mmg best citer dia... selain photo yg bagus... heheheh

    ReplyDelete