Friday, April 30, 2010

Kalu la tulis thesis semudah tulis blog..

Kan… kalu la tulis thesis tu semudah tulis blog ni… tiap2 hari bleh publish… xde kesalahan ape2 kan.. xperlu fakta… xperlu ayat sokongan… xperlu pkir… n xperlu pening kepala… yg penting cukup rase… bleh…


Mmg mencabar jiwa n raga time tulis thesis ni… kisah semalam buat Ang rase down jap.. mgkin Nicky juga turut rase down skejap.. tp Nicky calon Lelaki Tabah thn 2010 gak.. berentap ngan Kak Nor.. hehehehe… Ang xla setabah atau seteguh karang pak cik n mak cik berdua ni… huhuhu…


Peristiwa semalam terasa seperti di anak tirikan.. sedang kan anak org lain… di anak emaskan… hmmm… dugaan ko Ang… nk wat camne… serius Ang rase tertekan gila ngan thesis ni… ok Ang ngaku Ang ni cerewet gak skit… tambah la SV n Co yg cerewet… lambat la thesis tu nk bergerak ke next stage… huhuhuhu….


Skrang bertabah- tabahan je la… selain berdoa agak semuanya lancar… amin...


2 comments:

  1. Ciknor CikNor CIKnOrMay 1, 2010 at 12:29 PM

    Angah, berentap ya.. Hik3(trade mark).. Kak susah ati ni.. Nak buat semua benda dlm satu masa.. Hemmph. Kelas Sains PMR, Kimia SPM, thesis lg,hasad dngki lg, sentappp.. Marin ada story, gaduh dgn hantu ular + pelesit.. Jo ingat bunyi kucing terjun, dia pun dgn xpaling kepala, terus je hulur tgn, siap ciap3 lg panggil kucing konon.. Kak nak tgelak, kucing apa, ntah2 monyet alam jin.. Lari sebab takut ke Jo ank sedara angkat kak tu kan tok bomoh yg wpun dilihat rugged ank muda zmn skang.. Kak taknak kata apa dah, sesiapa yg tergamak hantar tu biarlah dia mati ngeri & diketahui seluruh alam akan perbuatan jahatnya tu.. Siap, komen thesis + sihir... Nk tulis thesis asyik terasa nak tulis novel kisah seram zmn moden yg hanya org senasib sj yg mengerti... Hidup angah !! Angah idola kak utk meneruskan perjuangan master. Nanti kita akn wat phd sama2 kan.. Don't give up.. Just like me..

    ReplyDelete
  2. Hehehe...
    tu la kak... trus kan berjuang...
    majula sukan tuk negara...
    bleh...

    ReplyDelete