Friday, November 12, 2010

Comel diluar Buruk didalam..

Peristiwa 1

Beberapa hari yang lalu.. Ang berkunjung ke rumah teman Ang.. sudah lama tak berkunjung ke rumah beliau.. memandangkan Ang belum solat Asar lagi time tu.. Ang minta izan nak guna toilet… mula-mula masuk dah ada bau menusuk-nusuk hidung.. Apakah? n Dimanakah?.. terdetik di kepala hotak Ang.. buat-buat bodoh je.. sambil ambik air sembahyang.. tut tut tit tit Ang terpandang kelompak air berwarna kuning kat lantai… hati terus mencarut sepatah dua.. bleh… terus jijik nya naik sampai kepala.. Ang pun hulur kan paip air tuk bersihkan kawasan tu.. ye la.. nak ambik air sembahyang kan... huhhh... ku semangat... kemudian Ang tanya la teman Ang ni.. sangat mustahil kalau itu perangai beliau.. beliau pun cerita la perkara sebenar.. huhhh.. xsangka pulak budak yang comel itu punya angkara.. luaran sangat comel budak tu.. dalam dia.. sendiri la tengok... hhuhuhu...


Peristiwa 2


Adalah sorang ni.. Ang kenal..
banyak dah Ang tolong dia.. bukan nak mengunkit..tapi tu la hakikat kan.. bila sekarang da tak ada apa lagi nak minta tolong dengan Ang.. terus buat2 tak kenal Ang.. buat2 tak kenal Ang xkisah la sangat kan... ada aku kesah... masalahnya.. dia siap cakap buruk2 pasal Ang kat orang lain.. ni yang sakit hati ni.. kalu benda tu benar bin betul.. tak pe la jugak kan.. semuanya dusta berkalang... huhhu.. tak pela.. tengok muka punya la comel.. lembut je.. tulus suci murni je... perangai lak camtu.. xpela Tuhan je yang membalasnya nanti...

12 comments:

  1. peristiwa 1 cam aku kenal jer....peristiwa 2 still samar2...hehehe..

    ReplyDelete
  2. peristiwa 1 mgkin kenal..
    peristiwa 2 just aku je kenal..

    ReplyDelete
  3. yg pasti bukan i la kannnn.... sebab i x chomel macam u olls berdua... uwaaaaa nanges, mode sedar diri!

    ReplyDelete
  4. yoe:
    Ofkos la bkn u.. bkn sbb u x chomel... u kan shanteq.. peristiwa 1 u kenal org itu.. saje bg klu..

    ReplyDelete
  5. luqman:
    hahaha jugak...
    motipppp?

    ReplyDelete
  6. alamak cerita 1 i kenal ke??? alamak nervessss! ehhh motippp nerves kannnn??? hahahhhaa :D

    ReplyDelete
  7. Yup.. u kenal yoe.. kalu u tahu sape.. mmg u akan sentap tahap dewa matahari.. u wajar nerves...;p

    ReplyDelete
  8. omaigod!!!! dia chomel? i kenal dia? nik pon kenal dia?? omaigod!!!!!

    adakah itewwww????? ohhh ewwwww ahhhhh oohhhh!!!

    ReplyDelete
  9. i dpt bayang camne muke u time taip "ohhh ewwwww ahhhhh oohhhh"... mesti seksi kan...

    ReplyDelete
  10. sekali lagi i sebut dgn penuh rasa intimasi!
    ohhh ewwwwwwww ahhhhhh oooohhhhhhhh!!!! oh yeahhhh ~~~~ oh yeahhhhh ~~~ ahhhhh uhhhhhh ihhhhhhh oh yeahhhhhhhh~~~~

    ReplyDelete
  11. uhhhhh... tiba2 i terbunyi sama.. camne tu..

    ReplyDelete