Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012

Selamat tahun baru semua.. diharap tahun baru ni membawa beribu-ribu rahmat dan kebahagiaan buat kita semua... gituhhh ala2 Kak Mah buat ucapan raya.. bila tahun baru je semua Xcited nak cakap Azam tahun baru... Termasuk la Ang kannn...

Tiap tahun baru je nak buat azam kan.. hakikat azam yang lepas2 pun belum tercapai.. bulan 1 berkobar-kobar la azamnya.. bulan 2.. Opsss da lupa pernah wujudnya azam itu.. Ni Ang la.. orang lain tak la camni kan...;p

Doa Ang tuk tahun baru kali ni semoga Allah berikan kesihatan yang baik kepada Ang, kedua orang tua Ang, keluarga Ang yang lain dan juga sahabat2... Amin...

Friday, December 23, 2011

Sudah lama x update

Wah lama da Ang x update.. huhu.. nk kata busy.. sah2 tak busy.. dah memang xde hot story, so tak ada la cerita nak share2 kat sini.. hehe.. biasa la skrang kan jadi suri rumah sepenuh masa.. so keja nya melepak je kat umah.. jadi xde la citer2 yang hot.. hehe... sekian tuk update kali ni!!... moga2 ada citer hot la pasni tuk update... hehehe...;p

Monday, November 14, 2011

Menang contest Warner Music Malaysia

Thank Warner Music Malaysia..;p

10.11.11

2 hari lepas Warner music Malaysia anjurkan contest a.k.a pemberian CD All Your Love Siti Nurhaliza… hehehe.. Ang lak secara tak sengaja terjoin contest ni.. time tu da nk off da laptop ni.. tetiba Nampak twitter WMM ni ckp nk stat contest…

Ang pn tunggu la.. saje je nk try kan.. kalu ada rezeki dpt.. kalu xde.. xpe la kan.. xde rezeki la tu.. saja2 la kan.. padahalnya siap buka tab segala ni.. haha.. prepare kekdahnya.. skali soklan dia.. “Apakah single pertama album All Your Love?” .. nah.. sepantas kilat ang reply.. ahaha…

Skali rezeki.. dpt la CD tu.. hehe.. so ari ni.. sampai umah CD tu.. hehe..;p thank warner music… ;p

~~: sebenarnya N3 ni di setkan tuk publish 2 hari lepas.. tp x kuar.. huhuhu.. so publish ari ni.. hehe..;p

Friday, November 11, 2011

Bola Sepak Terengganu

Tu dia banner diaorang...

Tetiba kan.. hehe.. macam la fanatic sangat ngan bola sepak kan.. nak citer je.. Ang xde la fanatik sangat ngan bola ni.. tp kalu Terengganu yang masuk final kompem akan tunggu.. hehe.. semangat negeri gitu.. sukan lain pn akan tunggu gak kalu Terengganu masuk final la.. hehe..

Cube cari mana sign Ang.. hehehe...

Ari tu ada la orang duk promosi tuk minta sokongan nak suh pengurus bola Terengganu ni letak jawatan.. promosi ke orang panggil? ke apa? hehe... pastu Ang ngan Abah Ang di promote la tuk sign kat banner tu.. hehe.. Ang sign je.. hahah.. bukan tahu apa2 kemelot pun.. sign je keja.. hahaha... ni peristiwa minggu2 lepas da.. saje nk update.. hehe...

10.11.11

10.11.11

Ari ni Ang g kampus.. kena jupa SV.. kiranya bekas SV la.. dia minta Ang datang isi borang.. so ngan sepantas kilat Ang g isi borang tu.. tp petang gak anta borang tu semula kat dia.. sebab kepala hotak da tepu bleh lupe benda penting nk kena masuk dalam borang tu.. huhuhu...

Al kisah lucu nya bermula.. time Ang ngan muka slamber nya nak g anta borang ni.. masuk pejabat dekan.. ingat nk bagi kat S/U dia je.. pastu tionggg.. SV ada kat depan.. huhuhu.. dia lak hulur tangan kat Ang.. ngan yakin dan bersunguhnya Ang tukar borang yang Ang pegang seblh kanan ke tangan kiri.. konon2 nk hulur tangan nk bersalam la.. alih2 dia cakap... “borang tu bagi kat saya pn xpe...” zasssss... rupenya dia nk borang tu.. bkn nk salam ngan Ang... kui.. kui...

Lepas SV Ang ambik borang tu.. dia baca la sepintas lalu kejap.. pastu sempat lg hulur balik tangan dia.. n cakap “hahh nak salam sangat tadi..” wahhhh malu nya... huhuhu... nasib staf lain x nampak.. sbb semua berlakon busy sbb dekan ada kat luar.. huhuhu..

Wednesday, November 9, 2011

Update skit...;p

Wah sudah agak lama tak update.. nk kata busy sah2 tak busy.. hehe.. Cuma mood nk update tu xde.. bila nk update je rase nk berFB... hehe.. jadi tergendala nk update.. disamping ditepi dan juga dipersimpangan tak ada citer yang nk diupdate kan.. huhu...

Nanti la nk cari mood yg hilang tu tuk kembali berupdate blog ni.. hehe... update blog ni cam ala2 latihan la tuk writing.. bukan writing journal ye hadek2.. tp writing novel.. haha… prasan kan.. kalu ayat xde bunga langsung jgn harap nk tulis novel kan.. hehe...

sekian sahaja update tuk kali ini...;p

~~: Selamat Hari Raya Aidil Adha semua... ;p wlpn lambat.. tetap nk ckp gak..;p

Wednesday, October 19, 2011

Hasil Bertahun

Saje letak songsang.. (ayat cover... 4 kali upload dia tertongeng gak...huhuhu...)

Ini nak citer hasil yang bertahun Ang usahakan.. hampir2 nak jadi penghuni umah sakit jiwa.. hehe.. saje tambah perisa.. padahal xde la sampai tahap Kak Limah lagi.. hehe.. Bila dah jadi bentuk cam buku ni.. rase bangga lak.. hehehe.. byk dugaan nk boleh jadi camni.. byk juga kepala yang tolong cek tu.. berapa kali reject.. pastu anta lagi.. pastu reject.. anta lg.. smp la jadi camni.. hehehe… itu blum kira mood sengugut lagi tu.. hehe…

Nak boleh jadi bentuk camni pn makan mase bertahun.. dari zaman anak teruna hingga la zaman anak teruna lagi.. hehe.. ye la kan.. da x kawen lg.. anak teruna la lg kan.. x gitu Yoe???... ini blum msk bab cek oleh SV.. ni paling kritikal.. byk gile kena baiki time tu ngan ada bahagian nk kena buang la.. bergegar la jugak pancreas time tu.. nasib ok je pastu..

Bila tengok skrang ni.. ni la hasil Ang bertahun bergedik2 kat lab buat lab work sorang2 .. wlpn bergedik sorg je kat lab.. tp sokongan rakan2 sperjuangan tetap membakar semangat untuk berkaraoke.. ehhh tiba2 karok lak.. ye la time bersoSial kan.. karok la.. time lps tension... ;p

Mase nk print ni ada lagi dugaan.. byk tul cabaran.. dakwat printer abis la.. printer rosak la.. kertas x cukup pow la.. ehehe.. bukan pow ekk.. Ang saje je bergedik ckp kat SV kertas tak beli lagi.. tak minta pun.. dia tanya berapa nak guna.. Ang ckp je.. dia kasi.. Ang ambik la.. x mintak pun.. hehehe..

~~: Xde isu nk update blog.. hehe.. citer psl benda ni.. hehe..;p

Monday, October 17, 2011

Jamuan Kesyukuran

Ni lah pembantu yg diimport... Tq...;p

8 Oct 2011 yang lepas.. my family ada buat kenduri kesyukuran skit.. ermmm kenduri ke ekk.. cam besar je kalu cakap kenduri.. padahal xdela besar sangat.. majlis ni sempena Ang ngan adik Ang abis blajar.. hehehe.. da lama kan belajar.. bak kata Shade tahap legend da kat UMT tu Ang ni.. hehe...;p

Majlis stat kul 11 pagi ngan majlis tahlil.. sesi tengahari baru sesi kawan2 Ang.. hehe.. kemudian sesi petang sanak saudara lak.. Hari kejadian ni Ang ngan adik Ang demam.. nasib ada pembantu import 2 org.. hehe… tima kasih byk2 sbb bantu… ;p

Alhamdulillah semua berjalan lancar.. nasi minyak ngan nasi kuning yg diorder pun xde yang membazir atau tak cukup.. ngam2 je.. dan cam biasa tinggal skit2 untuk dibahagi ke meraka yg membantu dan jiran2..

~~: photo pun xada sangat nk upload sebab mmg x sempat pun nk bergambar..


Tuesday, October 11, 2011

Peristiwa Konvo

Di hari kejadian...;p

Walaupun berlaku 10 hari yg lepas.. tapi baru nk citer.. seblum ni xlarat dan juga busy ngan benda lain.. so x sempat nk bercerita.. Ni konvo ke 2 Ang.. di Dewan yang sama.. hehe.. sebelum ni konvo Sarjana Muda pun kat sini.. skrang Master pun kat sini.. da U sama kan.. Dewan sama la kan.. xkan nak g konvo kat Unisza lak kan.. hehe..

Rakan2 Seperjuangan..

Ang konvo Sesi1.. pagi.. semua PhD ngan Master sesi 1.. huhhh.. pagi yg masalah tu.. bukan masalah bangun awal.. masalah nk ber*k la pagi2 ni.. hehe.. pukul 7 lbh turun dari umah.. katanya kena berkumpul kul 7.20 pg.. pagi tu cam sejuk awal nya.. tp time beratur tu da mula panas.. huhuhu.. berpeluh la jugak..

Bila da masuk dewan.. terus berdebar ko.. ye la nk naik stage kan.. risau jatuh ke.. terover catwalk ke nanti kan.. huhuhu... da la depan Raja Permaisuri Agong kan.. Tun Mahathir ngan Tun Hasmah pun ada.. sbb Tun Mahathir terima ijazah kehormat pg tu..

Time kat stage tu pegun jap.. terkesima tengok permaisuri.. muka mmg cantik.. senyum je dia... sampai step Ang kat stage tu silap.. haha... lantak la.. ramai je yg silap... hehehe... sesi kali ni cepat je tamat.. so sempat la bergambar jap ngan abah n ummi Ang.. kalu tak cam blajar kat overC je.. xde parent datang kan.. hehe.. Diaorg kena balik cepat sebab sesi petang adik Ang lak konvo.. hehe..

Bleh x nak bergambar camni ngan hadiah... tq semua...;p

Tengahari tu sesi bergambar la.. hehe... Tima kasih banyak2 kat semua yang kasi hadiah time konvo tu.. hehe..;p sangat sangat sangat hargai...;p

Monday, October 3, 2011

Jubah Maroon…;p


Update ringkas.. akhirnya Ang dapat pakai jubah maroon ni 1 oktober lepas.. selepas hampir sakit jiwa belajar.. hahaha.. ini Xcited lagi.. nak tulis pun rasa malas je.. hehe.. sebab masih terasa cam terbang je.. sebab dapat Ijazah tu ngan Raja Permaisuri Agong kan.. next photo nanti Ang update.. ;p

Sunday, September 18, 2011

Urusan Ang Angah..

Sempat klik2.. teman kak nor buat lawatan sambil belajar kat Pasar Payang..;p

Poyo je kan title N3 kali ni.. padahal xde la urusan sgt pun.. saje je nak update.. setelah sekian lama tidak berkunjung ke UMT (gitu skema ayat..).. Tadi Ang g settle kan beberapa urusan yang belum selesai.. sambil2 teman kak Nor daftar sem baru..

Kak Nor suke klik2.. ;p

Sejak Ang tak sihat aritu.. ni baru masuk UMT lagi.. bersyukur la dengan apa yang anda ada.. errr bleh ke ayat ni.. nak cakap orang lain yang sakit ada lagi teruk dari Ang.. berterima kasih jugak kepada mereka yang telah menjaga Ang.. ;p

Tersongsang jap citer ni.. bleh ke guna songsang ekk.. psl urusan tadi.. pegi selesaikan borang ngan pihak GS.. Pengesahan on9 tetap xdpt nak buat sebab tak masukan link lagi.. pastu plan nk jupa SV.. meeting lak.. so cancel jupe SV.. pegi plan strusnya.. lawatan sambil membeli belah di pesta konvo UniSZA.. kemudian lawatan diteruskan ke Pasar Payang.. errr jauh lak lawatan kali ni… hehe…

Petang lak.. sempat settlekan pasal hard cover, pembayaran yuran dan juga tempahan CD All Your Love ngan akak CD kat Mydin... hehehe…

~~: Gud Luck tuk 2 orang sahabat Ang untuk hari “Mempertahankan Diri” pada 21 aribulan ni… all d best…;p

Tuesday, September 6, 2011

Kisah Hari Raya 2011



Baju raya tahun 2008.. huhuhu.. tp tetap nk pakai wlpn pn tengah sakit ni... ;p

Raya kali ni x best n x meletopp... da la Ang tak balik Kuantan.. xbleh nk pakai glam2 kat Kuantan.. mampoo... pastu duit raya pn sikit je.. ehhh tetibakan nak jugak org kasi duit raya... hehehe.. Tp tiap kali org kasi.. Ang ambik je sambil ckp ‘da besar2 ada lg duit raya..’ (ayat cover.. tangan tetap ambik..hehe..)..

1 Syawal lepas.. Ang masih lagi keadaan puncak kesakitan.. tp oleh kerana ari raya.. ang gagahkan diri pakai baju raya.. walaupun hakikatnya itu baju raya tahun 2008.. tp masih org kampong xtau baju raya tu.. hehe.. sbb tu kali ke 3 Ang pakai baju tu.. 1st time raya 2008 kat kuantan n 2 nd time open house umah sewa.. hehe… nak pakai baju raya tahun ni takut kotor kena darah ke.. apa ke nanti.. sbb warna putih… jdnya baju raya tahun ni simpan tuk raya aji..

Adik Ang.. Kami pakai baju sama.. thn 2008.. sian dia xsempat g beli baju sbb Ang sakit..huhu

Memang susah nk pakai baju.. tapi tetap tabah pakai baju serta songket.. haha… rutin raya kat KT mesti Xtvt ziarah umah sanak saudara.. time ziarah tu.. Ang just tengok je kuih raya n makanan semua.. xbleh makan.. sekadar pandang2 jelinge je.. ala S.M. Salim tengok CT.. bleh...

Sebelah petang lak.. sanak saudara datang umah.. semua yang datang cari Ang.. tetiba terasa cam artis.. wlpun Ang tahu Ang mmg artis.. haha.. mahu caras CP ke ni?? hehehe… gurau je.. Ang pn ngan malu2 kucing nya duk la kat ruang tamu tu citer2 pasal sakit Ang ni.. best ko kalu sakit time raya.. semua org duk tanya.. ala artis nk jawap psl isu kontroversi je… ;p

~~: raya berikut nya just duk umah je.. maaf untuk mereka2 yg jemput ke umah terbuka.. maaf xdpt pegi..

Saturday, August 27, 2011

Salam Aidil Fitri...

Sila klik kad ni.. kalu nk tengok kehemseman Ang dgn lebih jelas... hahaha...;p

Selepas beberapa hari cuba upload photo ni.. akhirnya Berjaya ari ni… huhhhh… Di kesempatan ini Ang nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua… andai ada tersalah silap.. terkasar bahasa,, termakan.. terminum.. terover.. dan juga ter ter yg lain nya... Ang mohon maaf dan ampun ya… ;p


Wednesday, August 24, 2011

24 Ramadhan..

Nampak macam bertambah baik sakit Ang ni.. Thank kat Mak Dahlan yang datang melawat aritu dan juga semua petua dan pantang larang nya.. huhuhu... tetiba teringat time bersunat dulu kena pantang segala... Ari raya nanti tak bleh makan satay... waaaaaaaaa…

Bila da sakit camni banyak yang tergendala.. paling tergendala nak pegi cari songket raya tuk suai kan ngan baju melayu tahun ni… tak jadi la gamak nya.. huhu.. baju raya pn belum tentu leh pakai kan.. pastu nak g shoping last2 ni pun x jadi gak.. kuih raya yang plan nk buat pn tak tahu la jadi ke x.. da la thun ni x beli kuih raya.. semua nk buat kononnya... sian adik ang.. dia la yang buat ngan ummi nanti...

Nak kemas umah pn.. tak larat sangat… tapi masih mampu tolong tengok.. dan juga bagi bebelan skit2.. hehehe… adik ang lagi la kena buat sorang2.. sambil ang ngan ummi tolong tengok... hehehe.. Selain tolong tengok.. Ang tolong bagi arahan mana yang patut.. hehe..

Pastu meeting diaorg kalu Ang tak baik seblum raya.. diaorang nk cancel balik Kuantan.. what???? gitu.. tercakap omputih jap... apa la erti raya kalu x blk kampung jupe sanak saudara kan... huhuhu... tp kalu balik n menyusahkan org tak elok gak kan.. huhuhu...

Arap2 cepat la sembuh… tak best nya kena pantang makan ni… nak kemas bilik Ang lak pasni.. nak tukar cadar cam cadangan Cik Huda tuk sesi photo.. arrrr sesi photo sihat la plak kan... ehh baru prasan.. larat plak Ang ber-on9 n berblog segala kan... hehehe..

Saturday, August 20, 2011

20 Ramadhan

Dugaan di bulan Ramadhan lagi.. Baru lepas balik dari klinik.. Doctor da cakap Ang sakit apa.. jadi skrang tak boleh nak makan ikut suka hati kena pantang.. huhu.. tinggal beberapa hari lagi nak abis Ramadhan.. Ang harap cepat sembuh.. pasal makan Ang tak kisah sangat.. just risau tak boleh nak pakai baju raya je nanti.. hehehehe.. over tak... hehe... kawan2 doa la Ang cepat sembuh...

Monday, August 15, 2011

15 Ramadhan

Postcard n Keychain from Thailand.. Tq Yoe..;p

Berlepakan (btul ke ayat ni..) di bilik En Felo Yoe bersama Lang... sebenarnya tak de benda pun nak tulis ni.. just nk upload photo postcard from Thailand.. hehe.. Yoe yang bagi.. Thank Yoe… dan juga coklat dari Cik Pensyarah.. hehe…

Ni drp Cik Pensyarah... Ang xtahu nape photo ni msk terbalik... huhuhu

Thursday, August 11, 2011

Selasai kes Surat dari GS

Tadi pegi GS.. mahu settle kan segala kekeliruan yg terjadi tu.. huhu.. oleh kerana berpuasa.. jadi kesabaran Ang sangat tinggi ari ni.. semua pertuturan diluahkan berserta senyuman.. dan memang niat dihati nak jupe orang besar terus tuk settle benda ni.. sebab aritu orang yang kerja kat bawah ni cakap dah settle kan.. tut tut tak settle gak..

Tadi sempat berbincang ngan Dekan GS dan Penolong pendaftar Kanan (PPK).. pada awalnya PPK suh Ang bayar yuran sem ni.. katanya tak bayar lagi.. Ang pun tunjuk la resit bayaran Sem Dec.. dan cakap Ang da bayar.. dia kata Ang tak bayar sem lepas lak.. OK skali lagi Ang kluarkan resit sem lepas.. PPK cakap “kalau camtu, sem seblum ni awak tak bayar penuh”.. dalam ati ang.. hello aku tak pernah bayar yuran separuh ok.. pastu Ang ckp kat PPK”sy 3 Sem biasiswa byr yuran..”.. PPK ckp “sem sblum tu lg la awak tak bayar.. sbb dlm system mmg ada hutang”… Ang pn kuarkan semua resit bayaran dari sem 1.. “ni semua resit yg sy byar yuran dari sem 1..” Dekan GS tanya “awak simpan semua resit ni??” Ang jawab “Yup.. sbb UMT slalu jadi kes camni…” pastu diaorang g meeting kat dalam jap… kuar2 Dekan GS citer la masalah system yang silap.. nasib dekan GS ni baik… tak de Ang berangin sgt tadi.. akhirnya semua selesai... ;p

P/s: Thank kat Lang sebab datang UMT ari ni...;p

Surat Dari GS

Nino.. nino.. nino.. eh silap.. posman tak bunyi kan… tengahari tadi dapat surat dari GS.. katanya Ang tak bayar yuran sem ni.. ada tertunggak RM730.. bila baca tu dah stat nak marah da.. tapi ingat puasa kan.. rilek jap.. sebab aritu dah settle da.. kalu tak settle kompem la xbleh nk masuk bilik meeting kan aritu.. huhuhu.. pastu kol GS.. tanya Abg yang cakap dah settle aritu.. dia cakap nanti dia akan uruskan dengan Puan yang buat surat tu..

Ohhh tidak sabar rupenya Ang ni.. selang 20 minit, Ang kol Puan tu.. malas nak tunggu abg tu settle kan... cakap2 ngan dia terang semua kekeliruan diaorang.. padahal sistem diaorang tak update.. dah orang dah cakap bayar update je la terus.. huhhh... pastu dia suh Ang buat surat cakap dah bayar.. hmmm.. kalu buat surat tapi sistem tak pernah nak update.. sampai 10 tahun lagi pn ang msh status yuran tertunggak… geram tul la ngan GS ni…

Monday, August 8, 2011

- All Your Love -

All Your Love

1. All Your Love atau I Wait Forever (Ft Christian Alexander)

2. I Cried atau I Cry (xingat yg mana satu)

3. Falling In Love

4. Nobody Else

5. Stand Up

6. Remember You (Ft. Sean Kingston)

- 4 lagi lagu tak dapat dibongkar… haha…

- katanya mungkin ada konsert tuk promot album ni pas raya.. tak tahu btul x...

Siti Nurhaliza's Release date for her debut English Album All Your Love is 09/09/11. Dapatkan yang original nanti!!!

Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan buat semua...


Salam Ramadhan buat semua teman-teman…

Di kesempatan ini Ang nak memohon maaf dan minta ampun banyak-banyak kat semua orang atas keterlanjuran tutur kata, gurauan, perlakuan, umpatan, kejian tidak kira sama ada kekhilafan diri itu disedari mahupun tidak.

Salam maaf Salam Ramadhan Ang hulurkan, semoga jalinan ukhuwah yang terjalin di antara semua kekal mesra dan terus bergembira.. Meskipun kadang-kadang terdapat perselisihan faham di antara kita semoga bulan yang mulia ini menjadi masa yang sesuai untuk kita saling bermaafan, buang yang keruh ambil yang jernih. Bak kata Siti ‘Tanpa Dendam Di Hati’.. Meskipun orang cakap kata-kata begitu mudah dilafazkan berbanding perasaan yang mengalaminya. Oleh itu, Ang berharap kata-kata maaf dan ampun yang dihulurkan seiring dengan keikhlasan yang lahir dari hati.. ;p

Salam Ramadhan

Angah..

Monday, July 25, 2011

Anniversary ke 5

Bleh x nk over buat logo bagai... kekekek... ;p... nak lawan 10 thn UMT.. hahaha

5 tahun lepas.. tarikh 25 Julai.. tarikh ni la Ang stat merapu kat blog.. dah 5 tahun da duk merapu merabang kat blog.. hehe... dan lebih 600 N3 dah Ang merapu termasuk N3 dalam blog friendster.. hehehe...

Sempena tahun ke 5 ingat nk buat contest la... tp malas nak pikir lak.. hahaha.. tapi tahun ke 5 ni kena setting semula background blog ni.. sbb berkurun sama je… hahaha.. tapi cam malas jugak.. hahaha… semua nya malas nak buat… hehehehe…

~~: ini je N3 kali ni.. hehe.. ;p

Thursday, July 14, 2011

UMTAS 2011

Hari pertama.. bersama Kak Nor n Posternya... ;p

UMTAS ni singkatan tuk Universiti Malaysia Terengganu 10th International Annual Symposium.. berlangsung antara 11 hingga 13 July 2011 lepas dan bertempat di Permai Hotel.. Ni kali ke 3 kot Ang join.. yang pertama time tahun 2009 Ang join.. masa tu kali pertama join seminar.. memang tak tahu apa2.. siap berdiri tunggu poster.. haha.. sbb time tu Prof ikut.. skrang da besar.. prof x ikut.. hehehe...

Geng2 Post-Harvest... Saje je Hong Yew nk sebotaj Ang.. xnk bg masuk lam photo...

Sempat berjumpe ngan bekas SV.. brape tahun tak jupe dia.. terkejut mula2 tengok dia.. hehe.. memang tak jangka.. dia pn tak jangka Ang ada kat UMT.. time jupe tu pn.. Ang da ke depan da.. baru terperasan dia.. haha.. banyak jupe orang time UMTAS kali ni.. semua duk citer pasal PhD… arrrr Ang sangat takut dengar.. huhuhu… mampukah Ang jadi cam diaorang?? huhuhu…

Peserta Siam tapi bukan dari Thailand.. dari Malaysia gak.. Cik Sudau.. ;p

Sesi poster kali ni tak cam tahun lepas.. satu poster 1 hari je tampal.. pastu next day nya poster lain lak ambik tempat.. mungkin space tak cukup kot.. sbb poster banyak tahun ni.. poster kak Nor ari pertama.. poster Ang lak hari kedua.. jadi terpaksala ari ke 2 dtg pg lagi tuk tampal poster.. hahaa....

Ni la poster Ang.. hehehe...


Tetiba nak letak photo time 1st join UMTAS.. ahaha.. ngan Tan Sri.. sebab photo UMTAS tahun ni tak ada ngan Ang lagi.. semua ngan Kak Nor.. hehe...

~~: Ni tahun last kot join UMTAS.. tahun depan tak tahu la ada lagi ke x Ang kat UMT..