Saturday, April 16, 2011

Rahsiaku kini milikmu..


Gitu title N3.. kekeke.. ko hadooo… xde kan.. Al-kisah nya.. CD ni dak lama sebenarnya.. da setahun pun.. tapi ni CD promosi bukan untuk dijual ye.. da la promosi tuk SimplySiti.. mane la Ang pakai kan..

Tapi memang Ang ada niat nak beli.. tapi bukan tuk Ang la.. mungkin bagi Ummi atau Kak Long.. xpun bagi ke Mak Chek ngan anak2 atau Kak Nor.. hehehe.. wahhh.. baik ati Ang nk sponsor kan.. sebabnya CD ni free bila pembelian lebih RM 100 katanya.. so sah2 la kena bagi benda alah tu kat ramai org.. yang Ang nk CD je.. sebab tu ramai senarai penerima zakat tersebut.. hehehe...

Tapi kan.. lepas sebulan kat pasaran.. Ang cari kat Kuantan.. konon2 nak beli la.. produk ada.. tp CD free tu xde.. huhu.. pastu time nicky ajak main boling kat Kota Bharu.. Ang pun cari kat sana.. xde gak CD free tu.. Kat KT ni.. sah2 da abis lama.. laku gak produk mak cik tu ekk...

Ni Ang dapat ni.. sebab belas kasihan dari seorang kenalan blog yang sangat baik ati.. Cik Siti.. Waaaaa nak nanges lak terharu.. Terima kasih banyak2 ye CIk Siti... hehe... jasamu tetap ku kenang.. hehe.. ;p

No comments:

Post a Comment