Monday, July 4, 2011

Yeayyyyy Menang… Question to Siti Nurhaliza

Question to Siti Nurhaliza Prize


Bleh x nk ambik photo cam ni???

Email dari Yahoo! Malaysia:

Your question to Siti Nurhaliza: 'Apakah nota paling tinggi dan rendah yang Siti boleh capai dalam nyanyian?' has been selected by Yahoo! Editors as one of the TOP TEN questions asked during Yahoo! Malaysia's 'Question Time' segment on June 29, 2011.

This means that you are one of the 10 winners of an exclusive Yahoo! note-pad specially autographed by Datuk Siti Nurhaliza! Congrats again!

------

Hadiah dari Yahoo! Malaysia.. TQ

Terkezut jap dapat email ni… ingat soklan ang ni soklan bodoh2 je.. dah terpilih untuk CT jawab pun dah kira OK.. pastu terpilih tuk top 10 tu memang diluar jangkaan.. walaupun hadiah nya hanya note-pad je.. yang mahal tu sign Siti tu.. hehehe...

Nak tahu jawapan Siti apa??? hehehe...

6 comments:

  1. Tq..
    jawapan dia...
    teka la.. haha

    ReplyDelete
  2. Alamak, tak sempat nk join..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Oasis-
    Xpe.. nanti ada lg kot..
    tp artis lain la plak rasenya..
    ;p

    ReplyDelete