Thursday, August 11, 2011

Selasai kes Surat dari GS

Tadi pegi GS.. mahu settle kan segala kekeliruan yg terjadi tu.. huhu.. oleh kerana berpuasa.. jadi kesabaran Ang sangat tinggi ari ni.. semua pertuturan diluahkan berserta senyuman.. dan memang niat dihati nak jupe orang besar terus tuk settle benda ni.. sebab aritu orang yang kerja kat bawah ni cakap dah settle kan.. tut tut tak settle gak..

Tadi sempat berbincang ngan Dekan GS dan Penolong pendaftar Kanan (PPK).. pada awalnya PPK suh Ang bayar yuran sem ni.. katanya tak bayar lagi.. Ang pun tunjuk la resit bayaran Sem Dec.. dan cakap Ang da bayar.. dia kata Ang tak bayar sem lepas lak.. OK skali lagi Ang kluarkan resit sem lepas.. PPK cakap “kalau camtu, sem seblum ni awak tak bayar penuh”.. dalam ati ang.. hello aku tak pernah bayar yuran separuh ok.. pastu Ang ckp kat PPK”sy 3 Sem biasiswa byr yuran..”.. PPK ckp “sem sblum tu lg la awak tak bayar.. sbb dlm system mmg ada hutang”… Ang pn kuarkan semua resit bayaran dari sem 1.. “ni semua resit yg sy byar yuran dari sem 1..” Dekan GS tanya “awak simpan semua resit ni??” Ang jawab “Yup.. sbb UMT slalu jadi kes camni…” pastu diaorang g meeting kat dalam jap… kuar2 Dekan GS citer la masalah system yang silap.. nasib dekan GS ni baik… tak de Ang berangin sgt tadi.. akhirnya semua selesai... ;p

P/s: Thank kat Lang sebab datang UMT ari ni...;p

2 comments:

  1. berlikunya cbrn hdp angah.....ha3

    ReplyDelete
  2. sgt ok... dugaan dari tuhan.. redha je...

    ReplyDelete