Wednesday, March 17, 2010

Amarah - MTV.... BEST

video

Video clip Amarah by Dato Ct n Kris Dayanti... kualiti dia ok... walaupun buat kat Indonesia... ni antara VC Ct yg terbaik... hehehe.... sbb VC CT yg lain cam tangkap muat je kecuali VC 'Bisakah'... yg ni OK la skit... Ang stuju ngan slh seorg yg komen kat Utube tu... psl Xpresi muka CT... ni kan lagu Amarah ... so tunjukan muka marah skit... marah yg terpendam... main muke skit... ni byk control cute je..... just pandangan Ang je... tp best la video ni..... ;p Ang bagi 4/5 star tuk VC ni....

1 comment:

  1. Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita..thanks.... harap aku menerima respond yang baik dari blog korang ni…

    ReplyDelete