Thursday, July 15, 2010

Yakin..


Tapak kejadian.. Bangunana Pentadbiran FASM (Nah ko… bunyi cam gah je bangunan ni kan..)… Peristiwanya, time Ang n Yoe nk g solat… kami lalu kat bilik pensyarah ni…. kuat gile hokay pasang lagu… Yoe ngan YAKIN nya cakap Dr. ni, sambil jari jemari Yoe yang cantik itu tunjuk2 bilik pensyarah itu… ohhh… Ang ngan YAKIN jugak.. cakap salah… bunyi tu datang dari bilik ini.. sambil buat muke prasan cute… bleh… hmmm… kami pn berlalu turun ke lantai bawah… (opppss lantai bawah katanya…)… tengok2 ada 2 org student menari-nari ngan YAKIN nya… opsss silap teka tadi... bunyi tu datang dari sini rupa nya… yg penting YAKIN… ko mampu menari sambil pasang lagu kuat2 kat Opis… btul2 dpn kaunter opis… huhuhuhu… mgkin diaorg praktis nk msk pertandingan cam photo kat atas tu kot…;p


2 comments:

  1. tu la CP...
    saje diaorg nk lawan CP..
    nk msk sehati berdansa katanya...

    ReplyDelete